Over ons

C. Schrijver Metselwerken is een allround metselbedrijf dat sinds 2002 haar taken zelfstandig uitvoert voor zowel aannemers als particuliere opdrachtgevers.

Uw wensen staan voorop en wij proberen u daar in bij te staan en waar nodig is onze vakkennis met u te delen. Nieuwbouw, verbouw of renovatie, het blijft altijd een spannend proces van ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Het metselwerk is bij ieder project een bepalende factor en dat schept hoge verwachtingen. Bij de bouw van een huis, een aanbouw, een bedrijfshal, een tuinmuur of een openhaard geldt steeds weer ons motto: vakwerk. Door onze vele jaren van ervaring en het inschakelen van de juiste mensen op de juiste plek weten wij van ieder project een succes te maken. Uw metselwerk is bij ons in goede vakhanden. Met een vast koppel vakbekwame metselaars maken wij van uw werk een unieke uitstraling.

Kijkt u eens in de portfolio wat we in de afgelopen jaren zoal gerealiseerd hebben voor onze (vaste) aannemers en tevreden particulieren.